Dames gezocht – Spontane en Zelfstandige dames

Wij zijn altijd op zoek naar spontane en zelfstandige dames die houden van heel veel sex… Bij ons kun je heerlijk je eigen ding doen, niets moet, veel mag en dat altijd in een ontspannen sfeer in een veilige omgeving. Hygiëne, wederzijds respect en de nodige humor zijn zaken waar wij voor staan, genieten met een knipoog Welke leuke meid heeft er zin om eens mee te doen aan 1 van onze gangbangs in:

– De Pinte

Deze vinden meerdere keren per maand plaats en gaan door op een zeer fijne en discrete locaties, dit van 12:00u tot 17:00u.. Vaak op een doordeweekse dag, zoals op maandag, donderdag of vrijdagen en 1 keer per maand op een zondag! Om het voor de dames smakelijk te houden, dienen alle heren zich verplicht eerst te douchen, hygiëne en veiligheid staan bij ons op nummer 1!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je jezelf 5 volle uren laat “misbruiken”, alles gebeurt in een losse sfeer en het moet vooral gezellig blijven. De verdiensten zijn voor iedere dame gelijk en worden eerlijk verdeeld. Om fakers te weren word er altijd telefonisch contact gehad! Of je komt langs op een gangbang voor meer uitleg. Ben je spontaan, verzorgd, ergens tussen de 18-60 jaar en hou je ook echt van seks, stuur dan snel een mailtje naar info@donnykingmedia.be met je telefoonnummer en 2 recente foto’s! Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Of vul het onderstaande contact formulier in..


HOUD ER REKENING MEE DAT ONZE MAILS IN DE JUNKMAIL KOMEN

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.