Hoe gaat een gb in zijn werk - Gangbang

Een gangbang, orgie, groepsseks, we hebben er allemaal wel al eens van gehoord en waarschijnlijk ook van gedroomd.
Maar hoe gaat het er nu eigenlijk aan toe, op zo’n gangbang?
De ervaring leert, dat het voor heel veel heren en ook dames, een stil verlangen is maar een te grote stap in het onbekende.
Bij ons gelden natuurlijk bepaalde spelregels, intieme hygiëne en intieme betrekking met condoom zijn topprioriteit, wederzijds respect en een glimlach worden ook zeer gewaardeerd.
U heeft dus altijd de mogelijkheid om uzelf te douchen, wat daarna verder gebeurt, dat bepaalt u zelf. Voor uw kleding en kostbare bezittingen is altijd plaats voorzien.
Wat u draagt qua kleding bepaalt u ook zelf, kies voor datgene waar u u goed in voelt. ( De meeste heren verkiezen een boxershort of slip )
Kijkt u liever even toe met een drankje om te wennen aan de sfeer of geniet u meteen mee met de dames, u beslist.
Iedere dame is natuurlijk ook anders, net zoals iedere man en we houden ook allemaal van verschillende dingen, gelukkig want dat houdt het spannend.
De dames zullen altijd zelf laten weten wat ze wel en niet fijn vinden, 1 ding is zeker, pijn is nooit fijn.
Als u bepaalde handelingen, graag of juist niet graag hebt, aarzel dan niet om dit ook tegen de dames te zeggen, zo wordt spelen met elkaar een echt feest.
Wij houden niet van “afwerken” ( tenzij u dit zelf wilt ), bij ons krijgt u de aandacht die u verdient, van het begin tot het einde en komt u klaar zo vaak als u wilt/kunt.
Nog altijd een beetje onzeker of een gangbang toch wel uw ding is? Misschien is het dan een idee om naar een gangbang te komen waar voyeurs zijn toegelaten.
Tegen een kleine vergoeding, kunt u live meegenieten zonder meteen “verplicht” mee te moeten doen.
Heeft u vragen, klachten of opmerkingen, aarzel dan niet om dit mee te delen aan de verantwoordelijke, wij kijken graag met u naar een oplossing.
Er zal nooit gefilmd worden tijdens een reguliere gangbang, uw privacy is altijd gewaarborgd. Indien er enkele foto’s gemaakt worden van de dames in actie,
zal dit uitdrukkelijk vermeld worden en zal geen enkele deelnemer herkenbaar in beeld komen ( tenzij gewenst ).
Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen en van uw stoutste fantasie, werkelijkheid te maken.

Meer informatie.