Casting Kimberly

Word jij Vlaanderens volgende porno-acteur? Ben je niet verlegen, goed voorzien en heb je altijd en overal zin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor mee te spelen in onze producties zijn wij op zoek naar nieuw mannelijk talent. Op 18/2 houden wij daarom een casting met Kimberly X.

Vereisten: herkenbaar in beeld willen komen, verzorgd voorkomen, intiem geschoren zijn en in het bezit van goed gereedschap. Wat verwachten wij van jou? Laat het beste en hardste van jezelf zien tijdens onze casting.  

De shoot wordt gedaan zonder condoom daarom vragen wij van de kandidaten dat ze zich op 10, 11 of 12 februari  laten testen, dit kan bij de huisarts of een gespecialiseerd labo. Na acceptatie en een voldane betaling ontvang je van ons een mail met daarin alle zaken waarop je getest dient te worden. De uitslag van deze test dient ten laatste op 15/02 naar ons gemaild te worden. Uiteraard behandelen wij dit met de grootste discretie. 

Durf jij je stoutste fantasie waar te maken? Schrijf je dan snel in en stuur 2 duidelijke foto’s mee van jezelf, aangekleed en naakt van het hele lichaam .

Deelname is enkel mogelijk nadat je door ons bent uitgenodigd en indien je in het bezit bent van een recente negatieve test.  Nadat u bent uitgenodigd krijgt u van ons een mail met de nodige informatie en dient u 50€ te betalen. Let op mensen dit is geen gangbang, of fanfuck. 

Wie een goede prestatie heeft geleverd speelt mee in onze volgende producties. Dat zijn er 75 dit jaar dus werk voldoende.

 

Klik hier om jezelf aan te melden. 

 

Let op onze mails kunnen in de junkbox komen.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

feb 18 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00
QR code

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThuisCategorieënWishlistAccount
Zoeken